Wat we doen

Blue Bees Dialog staat voor digitale expertise met een focus op het genereren van leads, conversieoptimalisatie en data intelligentie voor B2B, wat zorgt dat ondernemers meer meetbare waarde halen uit online marketing.

Think

Digitale marketing behaalt de mooiste resultaten wanneer er vertrokken wordt vanuit een strategie. Met uw CRM data als beginpunt ontwerpen we een ijzersterke contactstrategie.

Lees meer »

Attract

We zetten een waaier aan digitale kanalen in om de interactie met uw doelgroepen te maximaliseren. De uitkomst van de campagnes gebruiken we om uw ROI voortdurend te verbeteren.

Lees meer »

Connect

Een klik kopen is gemakkelijk – een klik maken is verschrikkelijk moeilijk. Overal is afleiding te vinden, wegnavigeren is zo gebeurd. Wij zorgen dat het klikt tussen u en uw prospecten en klanten.

Lees meer »

Convert

Uiteindelijk draait het allemaal om resultaten. Conversie. De laatste stap in het proces is doorslaggevend om meer verkoop binnen te halen.

Lees meer »

Stel uw digitale campagne samen

Kies digitale diensten uit de verschillende stappen van de conversietrechter en stel zelf uw campagne samen.

Data segmentatie, data kwaliteit en dataverrijking

Voor wie doen we dit eigenlijk allemaal? En wat weten we over die doelgroep? En weten we ze ook te vinden?

Lees meer

Data en website audit

Strategie af? Doelgroep bepaald? Even checken of uw website en adressenbestand klaar zijn om de strijd aan te gaan.

Lees meer

Zoekmachine-advertenties

De hoeksteen van elke onlinecampagnes: relevante advertenties bij slimme trefwoorden in zoekmachines. Onmisbaar.

Lees meer

Social Media marketing

Uw klanten zitten op Facebook, LinkedIn en Twitter. U dus ook.

Lees meer

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Niet elke klik hoeft geld te kosten. De beste websites staan gewoon op de eerste pagina voor relevante trefwoorden in Google.

Lees meer

E-mail templates & campagnes

Strategie ingekleurd? Doelstellingen voor ogen? Doelgroep in het vizier? Mailen maar! Maar alleen met een mooie lay-out en een inhoudelijk sterk aanbod.

Lees meer

E-mail marketing

De lijn tussen spam en oh-my-god-where-have-you-been-all-my-life is dun. Wij zijn experts in het vinden van de juiste kant.

Lees meer

Bannering

Hoezo, billboards werken niet? Al eens op Times Square gestaan? Of naar een F1-wedstrijd op tv gekeken? Banners werken wél! U moet ze alleen juist neerplanten.

Lees meer

Marketing automation

Een goede openingszin is nog geen interessant gesprek. Laat staan een date. Samen met u schrijven we interessante content bijeen die we doordacht verspreiden.

Lees meer

Koop zakelijke adressen en start uw campagne

Een goed adressenbestand is de potgrond van een geslaagde onlinecampagne. We hebben precies wat u nodig hebt.

Lees meer

Copywriting

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar soms doen honderd woorden dat ook. Of tien. Slimme copywriting tilt uw campagnes op een hoger niveau.

Lees meer

Webdesign

Uw website is het fundament van elke onlinestrategie. Het is de thuisbasis voor uw producten en diensten, voor informatie over uzelf en uw aanpak, ... Bovendien vertrekken al uw online-acties vanuit die website.

Lees meer

Effectieve landing page

Slaagt u erin om uw lezers te doen klikken? Dan hebt u de lat erg hoog gelegd voor uzelf. Want uw lezers verwachten niets anders dan de perfecte landingspagina.

Lees meer

Ga digitaal met Blue Bees Dialog

Genoeg theorie opgedaan over digitale campagnes? Contacteer ons en ontdek welke digitale strategie we voor u in petto hebben.

Contacteer Ons

Zin in digitale marketing? Vragen over onze aanpak? Even bellen of mailen en we komen naar u toe met antwoorden.