Connect

De belangrijkste stap in online marketing? Het gesprek aangaan met uw klanten. Blue Bees Dialog helpt u om ijzersterke relaties op te bouwen.

Hebt u al een klik met uw bezoekers?

click

Een klik kopen is gemakkelijk – een klik maken is verschrikkelijk moeilijk. Overal is afleiding te vinden, wegnavigeren is zó gebeurd. En dat terwijl u nood hebt aan oprechte aandacht van uw klanten voor ze overgaan tot kopen of contact opnemen. Onze tacktieken helpen u om die connectie te maken.

Stap voor stap

Een prospect verandert niet zomaar in een klant – er moet vertrouwen opgebouwd worden. Lead nurturing is een delicaat proces, waarbij een prospect stapsgewijs begeleid wordt in haar reis naar klant. Wij doen dit met finesse én resultaat.

Keer op keer

Herinnert u de naam van eenieder die u ontmoet? Zo ja, dan behoort u tot de minderheid. Met retargeting zorgen we dat uw merk in het oog én het hart van uw prospecten blijft, door ze in contact te brengen met uw merk via verschillende digitale kanalen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Beter één goede, relevante mail, dan 10 nietszeggende. Communicatie via meerdere kanalen brengt het risico op overdaad met zich mee. We respecteren uw prospecten door ze enkel te contacteren met kwalitatieve content, ongeacht het kanaal.

E-mail nurturing

Heeft iemand interesse getoond in uw product? Dan moet u die opvolgen. Niet door elke week een nieuwe mail te sturen met een aanbieding of een offerte, maar met informatieve mails. Of waardevolle mails. Of persoonlijke mails. Zo krijgt uw bedrijf een gezicht, en begrijpt uw prospect de meerwaarde die u biedt.

Marketing automation

Draait de machinerie van uw online marketing op volle toeren? Dan kunt u de workload onmogelijk nog manueel bijhouden. Slimme automation tools, correct geconfigureerd en gevuld met de juiste content zijn dan cruciaal om uw lezers geboeid te houden.

Retargeting

Na een bezoekje aan uw website, of een klik op uw advertentie, zijn uw lezers in de meeste gevallen snel weer weg. Maar dat wil niet zeggen dat ze verloren zijn. Vaak is hun surfgedrag perfect volgbaar en kunt u uw merk en uw product met banners en advertenties onder de aandacht houden. Zo blijft u top of mind.

Engaging content

Tussen connect en convert zit vaak een onzichtbare engage. In die tussenfase verleidt u uw prospects om deel te nemen aan het gesprek door een stukje content te delen, een infographic te liken, een filmpje door te sturen, … Zo versterkt u de banden. Ook voor de creatie van die engaging content zit u goed bij ons.

Think

Aan het begin van elke succesvolle digitale campagne staat een goed doordachte onlinestrategie,

Lees meer »

Attract

Verleid bezoekers met slimme en creatieve acties via de juiste digitale kanalen.

Lees meer »

Connect

Ga het gesprek aan met uw prospects en klanten. Sterkere relaties zijn goud waard.

Lees meer »

Convert

Uiteraard wil u straks omzet. En dus wil u klanten die tot actie overgaan.

Lees meer »

Contacteer Ons

Zin in digitale marketing? Vragen over onze aanpak? Even bellen of mailen en we komen naar u toe met antwoorden.

Data aankopen Contacteer Ons