Attract

We zetten een waaier aan digitale kanalen in om de interactie met uw doelgroepen te maximaliseren. De uitkomst van de campagnes gebruiken we om uw ROI voortdurend te verbeteren.

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

First or nothing. Google mag dan wel miljarden websites indexeren, als u niet op de eerste pagina staat mag u nieuwe bezoekers wel vergeten. SEO (search engine optimization) is dé manier om daar te geraken.

Scoor hoger in Google

U weet zélf hoe vaak u verder kijkt dan de eerste tien hits op Google. Bijna nooit. Sterker nog: als u bij de eerste tien het antwoord op uw vraag niet vindt, herformuleert u ze zelf. Zo logisch vinden we het dat Google topresultaten weergeeft. Aan ons om van uw website een topresultaat te maken in de ogen van Google. En dat is specialistenwerk.

 • Relevant aanwezig

  Hoog scoren in Google is zoals een goede plaats in het rek krijgen in de supermarkt: wanneer iemand op zoek is naar uw product, bent u de eerste die in het oog springt.

 • Duurzaam resultaat

  SEO is niet hetzelfde als “Google om de tuin leiden”. Integendeel: we vertrouwen erop dat Google erg sterk is in het vinden van relevante pagina’s. Goede content is dus cruciaal.

 • Dubbele winst

  Een website die hoog scoort omdat hij relevante content bevat, converteert ook goed. Dat is logisch: lezers vinden bij u écht wat ze zochten.

 • Naamsbekendheid

  Verschijnen boven de scroll-lijn in Google is oneindig veel meer waard dan een advertentie in een krant.

 • De regels van de kunst

  Perfecte omschrijvingen en titels, correcte metadata, url’s met slimme namen en precies de juiste hoeveelheid zoekwoorden. Goede SEO start met kennis van de basics.

 • Content én code

  Natuurlijk is goede content cruciaal voor uw positie in Google. Maar goede code, volgens de standaarden en de regels van de kunst, is dat ook.

1

Keywords kiezen

Als u een nieuwe winkel opent, kiest u zorgvuldig de juiste buurt, waar zo veel mogelijk potentiële kopers zo vaak mogelijk langslopen. Online geldt precies hetzelfde, alleen zijn de straten en pleinen hier vervangen door keywords. Het komt er dus op aan om hoog te scoren op de zoekwoorden die ingegeven worden door uw potentiële klanten wanneer ze naar u op zoek zijn..

2

Copywriting en codering

SEO is specialistenwerk. Een copywriter moet precies begrijpen wat de functie is van de pagina’s die hij voor u maakt. En onze code-teams moeten meteen mee zijn met uw onlinedoelstellingen.

3

Permanent bijsturen

De concurrentie voor uw trefwoorden valt nooit stil. En gaandeweg leren we ook veel meer over uw klanten en hun zoekgedrag. Al die informatie verwerken we in permanente vernieuwingsoperaties om hoog te blijven scoren.

SEO-ideeën? Kom ze bij ons omzetten in cijfers.

Uw website is uw belangrijkste prospectiekanaal. Of dat zou hij toch moeten zijn. Begin vandaag nog uw lezers te inspireren.

Neem contact op >

Getalenteerde developers

SEO start met transparante code, geheel volgens de internationale standaarden. Onze eigen webbouwers beheersen die principes tot in de puntjes en passen ze feilloos toe. Zo krijgt uw site altijd voorrang.

Denk aan de context

Google-bezoekers zijn andere bezoekers dan mensen die het adres van uw website intypten. Ze komen elders binnen, met een ander verwachtingspatroon. Wij slagen erin om die context precies te begrijpen en er slim op in te spelen.

Contacteer Ons

Zin in digitale marketing? Vragen over onze aanpak? Even bellen of mailen en we komen naar u toe met antwoorden.

Data aankopen Contacteer Ons