Attract

We zetten een waaier aan digitale kanalen in om de interactie met uw doelgroepen te maximaliseren. De uitkomst van de campagnes gebruiken we om uw ROI voortdurend te verbeteren.

Zoekmachine-advertenties

Google is zowat de enige plaats waar u advertenties niet storend vindt. Nochtans wéét u dat de zoekresultaten bovenaan en rechts van de resultatenlijst betalend zijn. Maar als de adverteerders daar precies hebben wat u zoekt …

Adverteer wanneer het telt

Adverteren in zoekmachines is tegelijk krachtig en kostenefficiënt. Omdat u alleen betaalt als er ook écht iemand op uw link klikt, blijft uw budget perfect onder controle. En omdat alleen gekwalificeerde leads op uw koppeling klikken, converteert u straks heel veel bezoekers. We bouwen uw SEA-campagne slim op en garanderen maximale conversie voor uw investering.

 • Meer bezoekers

  Een goede SEA-campagne levert onmiddellijk meer bezoekers op. Al wat u daarna moet doen, is hen op uw website overtuigen.

 • Hoge relevantie

  SEA-campagnes brengen uitsluitend gekwalificeerde leads naar uw bedrijf: mensen die over uw diensten lezen omdat ze ze nodig hebben.

 • Gecontroleerd budget

  U kent de cost per click van elke advertentie op voorhand. En u bepaalt zelf het budget dat u wil investeren. Geen verrassingen.

 • Op het juiste moment

  Verschijnen uw advertenties best ’s ochtends? In de namiddag? Of toch liever ’s avonds als uw doelpubliek met de iPad voor tv zit?

 • Slim geschreven

  Google-advertenties zijn hyperkort maar moeten wél overtuigen. Dat vraagt om ijzersterke copywriting.

 • Perfecte landingspagina’s

  Surfers overtuigen om te klikken is nog maar het halve werk. Onze slimme landingspagina’s overtuigen hen om ook écht actie te nemen.

SEA in actie

We maken straks zo’n overtuigende advertenties dat u er zélf op zou willen klikken.
Zó krachtig kan onlinemarketing zijn.

Neem contact op >

15 jaar ervaring

Onze specialisten waren erbij toen Google in 2000 voor het eerst met advertenties experimenteerde. Sindsdien volgden we cursussen en studeerden we permanent bij om het Google AdWords Certified logo te mogen dragen.

100% transparant

We tonen u altijd alle cijfers van uw campagnes. Geen achtergehouden info of verborgen gegevens. We willen dat u zélf kunt nagaan hoe we uw onlinesucces gerealiseerd hebben.

Back to core-business

Wij zetten uw SEA-campagne op, sturen ze bij en vullen ze aan. Zo kunt u zich uitsluitend bezighouden met de resultaten.
Of, beter nog, met de business die daaruit voortvloeit.

Contacteer Ons

Zin in digitale marketing? Vragen over onze aanpak? Even bellen of mailen en we komen naar u toe met antwoorden.

Data aankopen Contacteer Ons