Attract

We zetten een waaier aan digitale kanalen in om de interactie met uw doelgroepen te maximaliseren. De uitkomst van de campagnes gebruiken we om uw ROI voortdurend te verbeteren.

Social Media marketing

Of advertenties op facebook en LinkedIn werken? Of gesponsorde Twitter-posts gelezen worden? You bet. Tenminste, als wij achter de knoppen zitten …

Social media zijn voor content gemaakt

We vermelden bewust geen socialemediacijfers op deze pagina. Die zijn morgen toch weer verouderd. Feit is wél dat we met zijn allen steeds meer tijd doorbrengen op Facebook en Twitter. En daar zijn we vaak in de mood om content te consumeren. Daarom gebruiken we die kanalen maximaal om uw verhaal te vertellen.

 • Nooit storend

  Sociale mediacampagnes draaien om content. Ook als we er adverteren. Vergeet billboards en banners en ads in de marge: het gaat om relevante en interessante posts.

 • Altijd op de juiste plaats

  Niet iedereen krijgt uw posts te zien. Aan Facebook-gebruikers die ver buiten uw scope zitten, besteden we uw marketingbudget niet.

 • Perfecte targets

  We weten heel veel over sociale mediagebruikers. Wie ze zijn, wat ze doen, wat ze leuk vinden, wanneer ze online zijn, ... Al die ingrediënten combineren we in onze strategie.

 • Perfect taalgebruik

  Sociale media volgen hun eigen gewoontes en gebruiken, en hebben hun eigen tone of voice. Daar maken we gretig gebruik van.

 • Visueel of nutteloos

  Facebook, Twitter en LinkedIn zijn visuele kanalen: zonder video of foto’s maak je geen impact. Daarom creëren we vooral die content.

1

Uw campagne opzetten

We bepalen de strategie, maken de juiste pagina’s aan, zorgen voor slimme links en tekenen een contentplan uit dat van sociale media een lead-generating machine maakt.

2

Meten en bijsturen

Raken we de juiste snaren? Dan bespelen we ze nog wat vaker. Winnen we fans? Dan leggen we hen extra in de watten. Alles om fans te converteren naar kopers.

3

Rapporteren (en opnieuw beginnen)

Hadden we al gezegd dat we cijfervreters zijn? Clicks, likes, shares, views, impressions, … we volgen alles op en tonen zwart op wit

Klaar om de sociale media te veroveren?

We maken content, posten die bij de juiste mensen en volgen hun reactie op. Pittig geschreven, mooi geïllustreerd en perfect gemeten.

Vraag een offerte >

Social by nature

Sociale media zijn nooit zomaar een onderdeel van een onlinecampagne. Ze horen er net zo noodzakelijk bij als goede e-mailings en straffe landingspagina’s. Bij Blue Bees werken stuk voor stuk social natives, die perfect weten welke campagnes scoren op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Eerst even overleggen

Sociale mediacampagnes zijn meer dan een optelsom van leuke posts of status updates: ze staan of vallen met een strategie. Wat gaan we vertellen? Hoe doen we dat? Waar willen we onze lezers naartoe krijgen? Hoe reageren we op positieve en negatieve berichten? Die methodische aanpak is hoe wij het verschil maken.

Permanent beheer

Het grootste voordeel van sociale media, is meteen ook het grootste nadeel: direct contact. Want hoewel het heel interessant is om meteen met uw klanten te kunnen praten, vraagt net dat om erg veel extra mankracht. Die kunnen wij leveren. We gebruiken bovendien tools die dat werk een pak versnellen.

Contacteer Ons

Zin in digitale marketing? Vragen over onze aanpak? Even bellen of mailen en we komen naar u toe met antwoorden.

Data aankopen Contacteer Ons