Attract

We zetten een waaier aan digitale kanalen in om de interactie met uw doelgroepen te maximaliseren. De uitkomst van de campagnes gebruiken we om uw ROI voortdurend te verbeteren.

E-mail templates & campagnes

Strategie ingekleurd? Doelstellingen voor ogen? Doelgroep in het vizier? Mailen maar! Maar alleen met een mooie lay-out en een inhoudelijk sterk aanbod.

IJzersterke e-mailcampagnes

U weet heel goed welke mails wél blijven hangen: die met een interessant aanbod, precies op uw maat, een professionele look en een professionele opvolging. Met onze campagnebouwer stelt u die knallende mails zélf samen. En wij helpen u met de stappen waar u zelf niet zo sterk in bent.

 • Op maat gemaakte templates

  Kiest u voor nieuwsbrieven met meerdere items? Voor een knallende koop-me-nu actie? Of voor een teaser? Elke stijl vraagt om een ander design. Wij zetten uw ideeën op papier en maken een mooi op maat gemaakt ontwerp - passend bij uw huisstijl.

 • Een ontwerp kiezen

  Onze template-bibliotheek telt een honderdtal ontwerpen – allemaal e-mails die ooit écht uitgestuurd zijn. Vermoedelijk zit daar al een exemplaar tussen dat heel dicht aanleunt bij wat u zoekt. Wilt u dat we vanuit een blanco blad starten? Dan zetten we onze hersenen meteen aan het werk.

 • Onweerstaanbare onderwerpregels

  De meeste lezers geraken niet voorbij de onderwerpregel. Bij uw mails wel. Want u zorgt voor een slimme binnenkomer die uw lezers wel moeten aanklikken.

 • Campagne-inzicht

  Een mail is als een zwaluw: eentje maakt de lente niet. E-mailmarketing is een verhaal van slimme campagnes en van de juiste content op het juiste moment. Precies waar we goed in zijn.

 • Landingspagina’s

  Hoeveel aandacht u ook besteedt aan uw mail: uiteindelijk wil u uw lezers op uw website krijgen. En daar ontvangt u ze natuurlijk best op een pagina die specifiek opgemaakt is voor die mailing.

 • Glasheldere rapportering

  Mails buiten? Dan registreren we alles wat ermee gebeurt: bezorgde en onbezorgde mails, aantal keren opengeklikt, antwoorden, uitschrijvingen, ...

1

Een template kiezen

Onze template-bibliotheek telt een honderdtal templates – allemaal mails die ooit écht uitgestuurd zijn. Vermoedelijk zit daar al een exemplaar tussen dat heel dicht aanleunt bij wat u zoekt. Zo vermijdt u dat u vanaf een blanco bvlad moet starten. Al kan dat natuurlijk ook …

2

Inkleuren en aanpassen

Alles is aanpasbaar. Wil u andere kleuren? Andere foto’s? Meer foto’s? Langere teksten? Meer links? Onze mailbouwer is zo flexibel als uw creativiteit. En u moet geen letter html-code kennen om uw mail te maken: dat gebeurt allemaal achter de schermen.

3

Sturen en vooral niet afwachten

E-mailmarketing is een werkwoord. Op de send-knop duwen is dus lang niet genoeg. Meten, evalueren, bijsturen, … Dankzij onze heldere rapporten weet u altijd precies wat u te doen staat.

Begin vandaag met mailings

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij staan klaar met antwoorden op uw vragen en advies over het grotere geheel.

Contacteer ons >

Niet bang van spamfilters

Spamfilters kunnen e-mailcampagnes aardig in de war sturen. Zegt men. Want bij ons is dat niet het geval. Precies omdat we veel aandacht besteden aan het samenstellen van uw databank, en omdat we uw templates opbouwen volgens de internationale standaarden, laten zelfs de strengste spambots ze door.

U behoudt de controle

Hét voordeel van onze campagnebouwer: u start zoveel campagnes op als u wilt. U bepaalt samen met hem de doelgroep, het design, de teksten en … go!

Ondersteuning wanneer u wilt

Hulp nodig? Wij staan klaar om u advies te geven en helpen graag uw doelstellingen mee te realiseren.

Contacteer Ons

Zin in digitale marketing? Vragen over onze aanpak? Even bellen of mailen en we komen naar u toe met antwoorden.

Data aankopen Contacteer Ons