Attract

We zetten een waaier aan digitale kanalen in om de interactie met uw doelgroepen te maximaliseren. De uitkomst van de campagnes gebruiken we om uw ROI voortdurend te verbeteren.

Bannering

Hoezo, billboards werken niet? Al eens op Times Square gestaan? Of naar een F1-wedstrijd op tv gekeken? Banners werken wél! U moet ze alleen juist neerplanten.

Maak ouderwetse reclame op het web

Banners zijn de reclameborden van het internet. Al verschillen ze in twee belangrijke opzichten: onlinebanners bewegen, en dat trekt de aandacht. En onlinebanners verschijnen alleen bij de juiste mensen. En dáár zit het grote verschil natuurlijk. Een slimme banneringcampagne is de beste manier om uw naamsbekendheid te vergroten.

 • Design matters

  Moderne en mooi vormgegeven banners doen het beter dan andere. Onze designers zijn specialisten in lang-en-smal of plat-en-breed.

 • Copywriting matters

  Slimme concepten, verrassende spelletjes, leuke slogans, ... banners met een verhaal zorgen voor extra kliks.

 • Locatie, locatie, locatie

  U bannert toch niet overal? De juiste websites, de perfecte pagina’s, maar ook: op het juiste tijdstip en bij de juiste mensen.

 • Alle formaten

  Hetzelfde verhaal in een skyscraper, leaderboard, medium rectangle én half page ad? Geen probleem!

Benieuwd hoe uw reclameborden er op het web uitzien?

Onze designers maken uw banners onvergetelijk. En omdat u ook denkt aan landingspagina’s en e-mailcampagnes, stromen de leads binnen.

Vraag een offerte >

Wat met adblockers?

Adblockers zijn … vervelend. Maar niet lastiger dan “hier geen advertentie” stickers op postbussen. In elk geval staan ze een succesvolle campagne niet in de weg. Voorbeelden genoeg!

Design van topkwaliteit

Online banners vragen om meer dan marketingskills alleen: ze moeten ontworpen worden door professionele designers. Daarom werken we daarvoor samen met ons zusterbedrijf Blue Bees.

Deel van het geheel

Adcampagnes op banners zijn nooit alleenstaande campagnes. Want waar gaat zo’n klik naartoe? Wat gebeurt er met de gegevens van een geïnteresseerde lead? U merkt het: altijd eerst even nadenken over uw strategie.

Contacteer Ons

Zin in digitale marketing? Vragen over onze aanpak? Even bellen of mailen en we komen naar u toe met antwoorden.

Data aankopen Contacteer Ons