Attract

We zetten een waaier aan digitale kanalen in om de interactie met uw doelgroepen te maximaliseren. De uitkomst van de campagnes gebruiken we om uw ROI voortdurend te verbeteren.

Uw digitale marketing in actie

Elk bedrijf heeft klanten nodig. Iedereen wil meer verkopen. En dus schreeuwen we met zijn allen om aandacht van dezelfde mensen. Vroeger via brieven en telefonisch – vandaag via een hele reeks digitale kanalen. Jezelf positief onderscheiden via die kanalen is een heksentoer geworden. Gelukkig weten wij raad.

3 miljoen

Zoveel bedrijven hebben een LinkedIn-pagina. En nog eens een veelvoud daarvan heeft ook een Facebook-account en een eigen website. Zij schreeuwen allemaal om aandacht. Opvallen in die massa is niet evident. Maar het moet wél.

Spam

Niemand houdt van mails waar hij niet op zit te wachten. Maar de lijn is dun tussen een interessant aanbod dat écht nuttig is voor een lezer (ook al antwoordt hij er negatief op) en een ongewenst bericht.

Landen

Hét moeilijkste onderdeel van een vliegopleiding, is het landen. Opstijgen en vliegen – dat kan iedereen. Dat is bij Digital Marketing net zo: een actie opstarten is vaak snel gedaan. Maar bezoekers een zachte landing geven op uw site is minder evident.

Met de hulp van Blue Bees Dialog spreekt u uw doelgroep aan op de juiste manier, via de juiste kanalen en op het juiste moment.

Neem contact op voor meer informatie >

Search Engine Marketing

Die advertenties bovenaan de zoekresultaten in Google? Die wérken. En de reden daarvoor is eenvoudig: ze verschijnen alleen bij mensen die op dat moment naar uw diensten zoeken. Dan is reclame maken niet alleen toegelaten – het is ook gewoon slim.

E-mail marketing

Professionele e-mails, met een mooie lay-out, een slimme inhoud en duidelijke meerwaarde voor de lezer: wedden dat die wél gelezen worden? Zeker als we ze opstellen met een krachtige onderwerpregel die meteen de voordelen voor de lezer duidelijk maakt, en gieten in templates volgens de moderne stijltrends. Daar zijn we ijzersterk in.

E-mail campagnes

Natuurlijk houdt u het niet bij één mail. Klanten verleiden is een werk van lange adem en zorgvuldige planning. Waarbij u hen stap voor stap dichter bij uw merk trekt, zonder pushy te worden en het label spammer op uw voorhoofd te krijgen.

Social media advertising

Sinds dit jaar spenderen we met zijn allen méér tijd op sociale media dan in zoekmachines of op andere websites. Bovendien weten wij heel veel over de gebruikers van die sociale media. Dat maakt die kanalen dus bijzonder effectief voor doelgerichte campagnes.

Zoekmachine-optimalisatie

Hoog scoren in de natuurlijke zoekresultaten is uiteraard van groot belang om meer bezoekers aan te trekken. Het goede nieuws? Google beloont eerlijkheid en trekt bedrijven met waardevolle content naar omhoog. De uitdaging? Die content creëren. Gelukkig kunt u daarvoor op ons rekenen.

Direct mail op papier

Natuurlijk werkt een brief nog steeds. Sterker zelfs: brieven hebben vandaag veel meer effect dan tien jaar geleden toen onze brievenbussen ervan uitpuilden. Al ligt de drempel wel veel hoger: alleen originele, perfect getimede en precies gerichte brieven maken een kans. Daar helpen we u graag bij.

Think

Aan het begin van elke succesvolle digitale campagne staat een goed doordachte onlinestrategie,

Lees meer »

Attract

Verleid bezoekers met slimme en creatieve acties via de juiste digitale kanalen.

Lees meer »

Connect

Ga het gesprek aan met uw prospects en klanten. Sterkere relaties zijn goud waard.

Lees meer »

Convert

Uiteraard wil u straks omzet. En dus wil u klanten die tot actie overgaan.

Lees meer »

Contacteer Ons

Zin in digitale marketing? Vragen over onze aanpak? Even bellen of mailen en we komen naar u toe met antwoorden.

Data aankopen Contacteer Ons