Consultancy

De 360° aanpak op maat voor uw merk, dienst of product. We beginnen van nul, analyseren uw problematiek en reiken one-off oplossingen aan die u helpen om uw specifieke objectieven te realiseren.

Meer lezen

Solutions

Zelfs als u niet onmiddellijk kan investeren in het grote werk, bijvoorbeeld omdat u als kleinere ondernemer uw eerste stappen zet in de communicatie, voorzien we goede oplossingen op het niveau van een professioneel full-service communicatiebureau: onze Packs.

Meer lezen

Business Ideas

Soms draaien we de zaken om. Dan wachten we niet op een briefing van een bepaalde klant, maar bedenken we zelf concepten zodat adverteerders opportuniteiten krijgen.

Meer lezen
Een succesvol ondernemer gelooft zó sterk in zijn ambitie dat ze realiteit wordt. En daarbij kunnen wij helpen.
Stefan Borghgraef, Head of Blue Bees

Onze laatste cases

We buzz your business

Blue Bees is een full-service communicatiebureau met een entrepreneurial mindset. Het richt zich daarom specifiek op ondernemers en de uitbouw van hun merk, dienst of product.

Meer weten?

Laatste nieuws

 • Instagram komt met bedrijfsprofielen

  Vandaag zie je nog geen verschil tussen bedrijfsprofielen en privé profielen. Het is dan ook moeilijk om als bedrijf de impact van je posts te meten via de app.

  Meer lezen
 • Blue Bees wordt één maand lang… Red Bees.

  Tijdens het volledige Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk verandert Blue Bees in ... Red Bees om de duivels een hart onder de riem te steken. Als trouwe supporters verandert onze huidkleur in duivelrood. En…we hebben nog wat verrassingen in petto in de maand juni. So stay tuned en come on, duivels!

  Meer lezen
 • Google lanceert emoji’s van werkende vrouwen

  Na de mooie Always-campagne die emoji’s promoot waarmee vrouwen beter worden vertegenwoordigd, stelt Google op haar beurt een serie emoji’s voor die verschillende vrouwelijke beroepen tonen. Kwestie van meer gelijkheid in de emoji-wereld te brengen. Tot nu toe werden vrouwen alleen vertegenwoordigd door een danseres, een bruid en een prinses… een toch wel erg beperkte keuze. Liefst 77 nieuwe emoji’s werden voorgelegd aan het Unicode Consortium. Als ze aanvaard worden, kan je ze gebruiken vanaf juni 2017.

  Meer lezen
Meer nieuws

Volg ons

Waarmee kunnen we u helpen?

Contacteer ons